PPE
...

2020-08-31

VEERTJES

Veertjes en waarom ze voor mij zo belangrijk zijn.

Voor mij zijn veren heel belangrijk. Ze komen al jaar in, jaar uit op mijn pad. Tekenen van Engelen noem ik ze. Als ik met iets zit of iets nieuws beginnen wil, vraag ik om een teken dat ik als zodanig mag herkennen en veren zijn dan een heel mooi en tastbaar voorbeeld van. Ik weet niet hoe vaak ik aan het wandelen was of ben en daarbij de ene veer na de andere gevonden heb. En nee, niet omdat er ergens een dode vogel lag die allerlei veren verloren had in het gevecht om zijn leven. Nee, een veertje hier en een veertje daar. Zelfs wanneer ik met andere mensen wandel, vallen ze mij op en anderen niet. Je ziet ze namelijk als het voor jou belangrijk is om ze te zien. Soms als een soort bevestiging of een (h)erkenning. Waar je ook maar net om gevraagd hebt. 

Wanneer ik iemand ‘behandel’, vraag ik daar altijd de hulp van Engelen bij. Engelen en Lichtmeesters. Ik mag dan ‘doorgeefluik’ zijn. 

Omdat het zoveel voor me betekent, heb ik er zelfs een tatoeage van laten zetten. Helaas is dit echter niet de veer geworden die ik voor ogen had. Ik heb ze zelfs weg laten laseren maar wil binnenkort weer een nieuwe laten zetten. Een of twee hele lichte veertjes, die uitzien alsof ik ze zo van mijn arm af kan blazen. Mocht je iemand weten die dit kan, hoor ik het graag! Ik ben er naar op zoek. Door Corona moest dit een beetje naar de achtergrond maar het komt er aan. Mijn binding met Engelen is te sterk om veertjes weg te laten van mijn onderarm. Ik heb ook weet ik hoeveel veren in huis. Vroeger nam ik overal steentjes van mee naar huis. Ik had daar dan ook heel veel van. Nu betrap ik me er op dat ik nog steeds oplet of ik niet een heel mooi steentje ergens zie liggen ;) maar dit gaat over veertjes. Ik heb er enkele flesjes en vaasjes mee vol staan. De een nog mooier dan de andere…

Admin - 13:47:22 | Een opmerking toevoegen

BLOG


 
Kaart
Opbellen
Info